FAIL (browserul nu suporta unele aplicatii Flash).
 

Mihnea si Silvia
Ichim Andrei & Dragus Teodora

Ichim Andrei & Dragus Teodora

Povestea noastra a inceput acum cinci ani. Amandoi aveam varsta de 10 ani si ne cunosteam deoarece invatam in aceeasi scoala. Totul a inceput in ziua in care am descoperit clubul Danceplanet.

Deoarece ne placea foarte mult si facusem si inainte putin dans sportiv, noi impreuna cu alti colegi de clasa, ne-am hotarat si am fost la primul antrenament cu domnul Razvan Manole.

La inceput nu dansam impreuna dar antrenorului nostru i s-a parut ca ne potrivim si ca am avea un viitor frumos impreuna.

Faceam multe antrenamente si peste putin timp am intrat in grupa de performanta.Dansul ne acapara tot mai mult, iar mai apoi am avut parte de primele spectacole unde am cunoscut lumina reflectoarelor si am vazut cum e sa dansezi in fata publicului.

O amintire de neuitat este primul concurs care s-a desfasurat la Bacau, Cupa Autentic unde am obtinut locul 9 la clasa Hobby. Emotiile au fost intense, dar sfaturile antrenorului si sprijinul parintilor ne-au incurajat.

Primul nostru cantonament s-a desfasurat la Gurghiu, iar apoi la Bacau, Reghin, etc.. In continuare am participat la multe concursuri printre care: Cupa Reflex, unde am obtinut locul 3, Cupa Stelele Dansului de la Bucuresti unde am luat primul nostru loc I la clasa E. Al doilea a fost cel de la clasa D de la Cupa Diamond Cluj.

Urmatorul an am inceput sa participam la concursuri de open. Cateva dintre ele au fost Campionatul National unde am luat locul 11 la latino si 16 la standard, Cupa Floris,Bistrita unde am luat locul 6 la standard si 7 la latino, Cupa Dance Art, Targu-Mures unde am obtinul locul 2 la latino si 3 la standard.

Urmatorul an a inceput cu o competitie la Bucuresti unde s-au desfasurat Calificarile pentru campionatul mondial la care am luat locul 4 la latino. Apoi a urmat Campionatul National de la Oradea unde am obtinut locul 4 la latino si 11 la standard. La Cupa Fiesta de la Bacau am luat locul 3 la latino si 2 la standard.


Lumea dansului este o lume impresinanta pe care niciodata nu o vom parasi.